Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Detta kan du bidra till

Stöd forskning du brinner för!


 

Foto på kvinna som bär ett barn som tittar in i kameran.

Angelägen forskning att stödja

Forskning kring folksjukdomar som cancer, hjärnans sjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar, psykisk ohälsa infektionssjukdomar, diabetes, lungsjukdomar, men även inom åldrande och hälsa.

 


 

Infärgade vävnadssnitt på glasskivor.

Aktuell forskning vid Medicinska fakulteten

Lunds universitets bredd och djup inom forskning är unik i norra Europa. Läs mer om forskning som pågår just nu vid Medicinska fakulteten som du kan välja att stödja.

 


 

Bild på händer med handskar som håller i en pipett på ett forskningslaboratorium.

Insamlingsinitiativ

Forskare vid Medicinska fakulteten har startat egna insamlingsinitiativ inom flera olika områden. Här hittar du mer information om denna forskning och hur du kan stödja den.

Kontakt

Emma Roybon
Ansvarig för fundraising vid Medicinska fakulteten
+46 46-222 72 18, emma [dot] roybon [at] med [dot] lu [dot] se

Ella Berg
+46 46-222 30 18

ella [dot] berg [at] med [dot] lu [dot] se