Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fristående kurser

Medicinska fakulteten erbjuder kurser på grundnivå och avancerad nivå.

Anatomisk undervisning med en skelettdocka och studenter vid bord. Foto.

För att kunna bli antagen studier på grundnivå måste du ha slutfört en gymnasieutbildning eller motsvarande. Fristående kurser på Medicinska fakulteten ges vanligen inom ramen för ett utbildningsprogram. Detta innebär att nybörjare som kommer direkt från gymnasiestudier eller motsvarande inte är behöriga till kurserna. För att bli antagen krävs alltså att du slutfört specifika kurser på högskolenivå sedan tidigare.

Fristående kurser - grundnivå och avancerad nivå

För att kunna bli antagen till studier på avancerad nivå måste du ha slutfört högskolestudier på grundnivå. För en del kurser krävs särskild behörighet.

Våra fristående kurser som ges just nu kan du se på antagning.se

Sommarstipendier och sommarforskarskola

Sommarstipendier och sommarforskarskola - information och ansökan (in English)

 

Uppdragsutbildning

Medicinska fakulteten erbjuder uppdragsutbildning genom Lund University Education. Uppdragsutbildning arrangeras mot betalning av uppdragsgivaren och kan skräddarsys efter önskemål.

Lund University Education (Lunds universitets centrala webbplats)