Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Stöd medicinsk forskning

Lunds universitets bredd och djup inom forskning och utbildning är unik i norra Europa. Forskning har blivit allt mer kostnadskrävande och därmed har externa medel fått allt större betydelse för finansiering av många projekt för kunna ligga i frontlinjen.

Donationer är ett viktigt komplement till offentlig finansiering och är i många fall helt avgörande för fortsatt framgångsrik verksamhet inom flera av universitetets forskningsfält.

Medicinska fakulteten vid Lunds universitet arbetar aktivt för att den forskning vi bedriver och den kunskap vi har ska bidra till att lösa globala hälsoproblem. För att göra detta driver vi olika kampanjer som lyfter olika forskningsområden.

 

Bild på jordklotet tagen från rymden.

Så här kan du bidra!

Medicinska fakulteten vid Lunds universitet arbetar aktivt för att den forskning vi bedriver och den kunskap vi har ska bidra till att lösa globala hälsoproblem. Det finns olika sätt att ge en gåva till forskning som du brinner för. Du kan välja att stödja våra olika kampanjer där vi lyfter olika viktiga forskningsområden.

Läs mer om hur du kan bidra till vår forskning
 


Porträtt av Göran Bundy och Margaretha Grind Bundy. Fotograf: Håkan Röjder

Donationer som gör skillnad

Läs historierna bakom en gåva och vikten av att bidra.

Möt donatorer samt forskare som fått ta emot gåvor

 

Sidansvarig: