Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vår fakultet består av sex institutioner i Lund och Malmö. På institutionerna bedriver vi vår forskning, forskarutbildning samt uppdragsutbildning.

I Lund byggs fakultetens nya byggnad Forum Medicum under åren 2020 - 2023 vilket påverkar ingångarna till BMC. För mer information om tillfälliga ingångar till BMC gå till sidan BMC kontakt.

Lärarna på fakultetens utbildningar på grund- och avancerad nivå är i regel anställda vid institutioner, men det är fakultetens utbildnings- och programnämnder som ansvarar för all utbildning på grund- och avancerad nivå.