Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bundy Academy

Syskonen Eva och Göran Bundys stiftelse till stöd för medicinsk forskning vid Lunds universitet

Syskonen Eva och Göran Bundy har inrättat en stiftelse för stöd för medicinsk forskning vid Lunds universitet, specifik inom områdena neurologi och kardiologi. Stiftelsen Bundy Academy grundades 2013. Stiftelsen har till uppgift att stödja forskning till unga forskare som har disputerat vid Lunds universitet inom disciplinerna kardiologi och neurologi. Bundy Academy’s stora pris om 3 miljoner kronor instiftades 2020.

Alexandru Schiopu. foto
Bundy Academy’s stora pris 2021 om 3 miljoner kronor ut delas ut till Alexandru Schiopu, docent i kardiologi vid Institutionen för kliniska vetenskaper Malmö och överläkare i Internmedicin vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Foto: Tove Smeds.

Läs mer om Alexandru Schiopus forskning

 

Bundy Adademy logo