Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Filantropins dag

Blomranka med rosor. Illustration.

Den 15 november är det Filantropins dag och då uppmärksammar vi alla de personer, företag och organisationer som på olika sätt stöttar forskning och utbildning vid Lunds universitet. Den årliga Filantropins dag firas i stora delar av världen, inte minst i USA, och 2019 var Lunds universitet först i Sverige med att uppmärksamma Filantropins dag.

Filantropins dag 2023 

I samband med Filantropins dag 2023 uppmärksammar vi några av de som bidrar med filantropiska medel till fakultetens arbete. Deras stöd och engagemang är ovärderligt och Medicinska fakulteten vill därför rikta ett hjärtligt tack till dem och alla andra donatorer som bidrar till fakultetens forskning och utbildning.

Ta del av intervjuer med några av våra donatorer:

Donationer som gör skillnad (www.medicin.lu.se)

Framsida av Medicinska fakultetens kalender 2024

Medicinska fakultetens kalender

I samband med Filantropins dag tar Medicinska fakulteten fram en kalender.

Vill du beställa en gratis kalender, skicka ett mejl till ella [dot] berg [at] med [dot] lu [dot] se (ella[dot]berg[at]med[dot]lu[dot]se)