Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bundy Academy

Syskonen Eva och Göran Bundys stiftelse till stöd för medicinsk forskning vid Lunds universitet

Syskonen Eva och Göran Bundy har inrättat en stiftelse för stöd för medicinsk forskning vid Lunds universitet, specifik inom områdena neurologi och kardiologi. Stiftelsen Bundy Academy grundades 2013. Stiftelsen har till uppgift att stödja forskning till unga forskare som har disputerat vid Lunds universitet inom disciplinerna kardiologi och neurologi. 

Bundy Academy’s lilla pris är på 500 000 kronor inom vardera disciplin. Bundy Academy’s stora pris, som instiftades 2020, är på 3 miljoner kronor.

Evenemanget Hjärtat och Hjärnan - ändring

Evenemanget Hjärtat och Hjärnan den 21 maj 2024 kommer endast att arrangeras internt. Detta på grund av förändringar bland föreläsarna. Vi hoppas på att kunna arrangera evenemanget för allmänheten nästa år.  Vid frågor kontakta: evenemang [at] med [dot] lu [dot] se 
 

Bundy Academy logga.