Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Clinical Research Centre

Välkommen till CRC i Malmö

Forskningscentrumet Clinical Research Centre (CRC) är tillsammans med Wallenberglaboratoriet Medicinska fakultetens mötesplats för medicinsk undervisning, forskning och sjukvård på sjukhusområdet i Malmö.

Här möts forskare, sjukvårdspersonal, studenter och patienter i en öppen och dynamisk miljö som stimulerar till möten, samtal och fördjupande samarbeten. Den nära kopplingen till universitetssjukvården gör att forskningen baseras på reella problem och utmaningar i vården. Samverkan med sjukvården gör också att forskarnas upptäckter snabbare kan omsättas i praktiken och komma patienterna till nytta genom förbättrad diagnostik och behandling.

 

Vy framför entrén till Clinical Research Centre, Malmö. Foto.

På CRC finns forskargrupper från tre institutioner:

  • Institutionen för kliniska vetenskaper (IKVM)
  • Institutionen för translationell medicin (ITM)
  • Experimentell medicinsk vetenskap (EMV)

Mer information om institutionerna finns i webbmenyn ovan. 

Totalt på CRC arbetar över 520 forskare, doktorander och teknisk/administrativ personal.

 

Besök oss

Besöksadress
Clinical Research Centre
Jan Waldenströms gata 35

Restaurang
Webbplats för Restaurang Mötesplats CRC

Länkar - regionen