Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Filantropins dag 2020

Digitalt föreläsningsevenemang 16 november 2020 

För att fira dagen bjöds donatorer, LU-anställda och allmänhet in till ett digitalt föreläsningsevenemang på tema Krishantering i pandemins fotspår. Tre framstående forskare svarade på aktuella frågor kopplade till krishantering, såsom exempelvis vad vanliga människor gör när krisen slår till och hur det speglas i den nationella strategin, hur vi säkerställer att rätt vård ges under en pandemi och varför finans- och penningpolitiken agerat som om det vore en ny global finanskris och inte en pandemi.

Läs mer om Filantropins dag 2020 på Lunds universitet

Se sändningen i efterhand