Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Till studenter och medarbetare: För uppdaterad information om coronaviruset, se www.lu.se - Klicka här för att dölja meddelandetTillstudenterochmedarbetare:Föruppdateradinformationomcoronaviruset,sewww.lu.se
Du är här

Kontakt BMC

Besöksadress
Sölvegatan 19
221 84 Lund

Postadress
BMC, hus och våning
221 84 Lund

Telefon
BMC Reception
+46 46-222 06 60

Lunds universitets växel
+46 46-222 00 00


Hitta till BMC

Med stadsbuss nr 7 kan du ta dig till Sölvegatan (hållplats Fysiologen) till BMC:s entré. Du kan också ta buss nr 2, 3, 4, 6 och 20 till Skånes universitetssjukhus i Lund (hållplats Univ-sjukhuset) som ligger på gångavstånd till BMC.

Från Lund finns möjlighet att ta sig vidare med flygbuss till Malmö Airport (hållplats Lund C). För att ta dig till och från Copenhagen Airport är det enklast med tåg.

Länkarna nedan går till organisationernas egna webbplatser:

Parkering BMC

Framför BMC finns en parkeringsplats och i närområdet flera parkeringshus. Parkeringsbiljett till parkeringen framför BMC kan köpas via mobilen med Parkster (app), samt i biljettautomat med kreditkort (MasterCard och Visa) och i BMC Reception.

Sidansvarig: