Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hälsovetenskapens dag

Hälsovetenskapens dag är ett populärvetenskapligt event som årligen arrangeras av Institutionen för hälsovetenskaper vid Medicinska fakulteten. Välkommen till en eftermiddag med aktuell forskning om vår hälsa.

Kollage Hälsovetenskapens dag 2021

Hälsovetenskapens dag 2021 - 20 oktober kl 13.00

I år presenteras aktuell forskning på temat digitala och innovativa genombrott. Våra forskare kommer att ge prov på hur digitala och högteknologiska verktyg banat väg för ny hälsoforskning.

Årets Hälsovetenskapens dag är ett digitalt event som kommer att livesändas. Ta del av korta föreläsningar med möjlighet att ställa frågor till våra forskare.

Mer om program och anmälan i kalendariet.