Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hälsovetenskapens dag

Hälsovetenskapens dag arrangeras årligen av Institutionen för hälsovetenskaper och är ett populärvetenskapligt event öppet för alla.

Pyramid av träklossar med hälso- och sjukvårdssymboler.

Vid 2020 års Hälsovetenskapens dag presenterades aktuell forskning på temat ”Så maxar vi nyttan av forskningen - implementering av nya arbetssätt i vård och samhälle”. Besökarna fick ta del av ett intressant och innehållsrikt program med föreläsningar, science slam och möjligheten att ställa frågor direkt till våra forskare.

Hälsovetenskapens dag är tillbaka även i år, den 20 oktober 2021, på temat "Genombrott inom hälsovetenskaper". Mer information kommer inom kort.