Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Crafoords vetenskapsluncher

Crafoords vetenskapsluncher är en serie föreläsningar om spännande forskning som fått forskningsanslag från Crafoordska stiftelsen. Vetenskapsluncherna  är ett samarbete mellan Lunds universitet, Crafoordska stiftelsen och Lunds stadsbibliotek. Platsen för föreläsningarna är från och med 2018 i atriumgården på Lunds stadsbibliotek.

Programmet för Crafoords vetenskapsluncher (länk till lu.se)

Inspelade föreläsningar 2021


Botad från barncancer – mål och mening med studier av sena komplikationer

Helena Linge, cancerforskare vid Lunds universitets cancercentrum, Medicinska fakulteten, Lunds universitet. Crafoords vetenskapsluncher är en serie föreläsningar som lyfter fram forskning som har fått anslag från Crafoordska stiftelsen och är ett samarbete mellan Lunds universitet, Crafoordska stiftelsen och Lunds stadsbibliotek.


Scen med föreläsare, Isabel Drake, och publik i förgrunden.
Vetenskapslunch 29 mars 2017 med Isabel Drake, forskare i epidemiologi.

Kontakt

Noomi Egan, kommunikatör
noomi [dot] egan [at] fsi [dot] lu [dot] se
+46 46 222 68 17