Enheten för rekrytering, lön och HR-stöd

Enheten rekrytering, lön och HR-stöd består av två avdelningar som ger stöd åt fakultetsledning, infrastrukturorganisationer och institutioner.

Avdelningen för rekrytering och lön arbetar främst med lärarrekryteringar, lönebildningsprocessen och International Academic Staff Support (IASS).

Vad avser lärarrekryteringar ansvarar avdelningen för anställning av:

• professor (även adjungerad professor, gästprofessor, seniorprofessorer och befordran till professor
  • universitetslektor (även adjungerad universitetslektor och befordran till universitetslektor)
  • biträdande universitetslektor

Rekrytering av universitetsadjunkter, doktorander och postdoktorer handläggs av berörd institution.

Avdelningen för HR-stöd arbetar med fakultetsövergripande personal- och arbetsmiljöarbete, ledningsstöd samt kunskapsstöd och rådgivning till fakultetens institutioner. Avdelningen ansvarar även för stöd i personal- och arbetsmiljöfrågor till fakultetens infrastrukturorganisation.

Relaterade länkar:

Kansli M
Hämtställe 66
BMC F13

BMC, Sölvegatan 19, Lund

Avdelningen för rekrytering och lön

Porträtt Kajsa JohnssonKajsa Johnsson

Chef enheten rekrytering, lön och HR-stöd

Kajsa [dot] Johnsson [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 08 22

Ledning av personalarbetet och beredning av läraranställningar, revisionsförhandlingar (områdesförhandlare), beslut om löneinplacering och arvoden, dispenser, arbetsrättsfrågor.

Porträtt Helene BerggrenHelene Berggren

Helene [dot] Berggren [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 71 11

Rekryteringshandläggare för läraranställningar. (Måndag - torsdag)

Daniel FagerholmDaniel Fagerholm

Vikarierande rekryteringshandläggare

daniel [dot] fagerholm [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 17 89

Rekryteringshandläggare för läraranställningar.

Hülya Leeb-Lundberg Hülya Leeb-Lundberg

Personalkonsult

Hulya [dot] Leeb-Lundberg [at] med [dot] lu [dot] se  +46 46-222 62 27

Personalkonsult ansvarig för International Academic Staff Support (IASS). (Måndag-torsdag) Stöd för institutioner och fakultetsledningen med att ta emot internationella postdocs och lärare. Myndighetskontakter, bostadsfrågor, etc. För internationella stundenter: kontakta internationella avdelningen. Institutionerna ansvarar för internationella doktorander.

Eva Al NilssonEva A Nilsson (föräldraledig)

eva_a [dot] nilsson [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 17 89

Porträtt Robert NorrmanRobert Norrman

Robert [dot] Norrman [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 44 10

Rekryteringshandläggare för läraranställningar

Avdelningen för HR-stöd

Porträtt Mikael RydahlMikael Rydahl

HR-chef

Mikael [dot] Rydahl [at] med [dot] lu [dot] se
+46 46-222 48 59

Chef för avdelningen HR-stöd. Ansvar för fakultetsövergripande HR-stöd och ledningsstöd i personal- och arbetsmiljöfrågor. Kontaktperson för MBL, övertalighet, Varbi och Primula.

Ingen bildLinda Meri

Vikarierande personalsamordnare

Linda [dot] Meri [at] med [dot] lu [dot] se  +46 46-222 08 21

Ansvar för HR-stöd till institutioner och infrastrukturorganisationer. Handlägger stipendier på en övergripande nivå samt administrerar titlar och löneinplaceringar. Kunskapsstöd och rådgivning till institutionerna för kliniska vetenskaper i Malmö, experimentell medicinsk vetenskap och hälsovetenskaper, samt Kansli M, CRC service, BMC service och Lund University Bioimaging Center.

Ingen bildOlga Naumova-Frennesson

Samordnare

olga [dot] naumova-frennesson [at] med [dot] lu [dot] se  +46 46 222 05 91

Arbetsmiljösamordnare för fakultetskansliet (Kansli M), Bibliotek & IKT (BIKT), Lund University Bioimaging Center (LBIC), Medicinska fakultetens Centrum för Undervisning och Lärande (MedCUL), HSC Service, BMC Service och CRC Service, samt fakultetens grundutbildningsnämnd (GUN). Ledningsstöd i införandet av ny Facility Management-enhet. Handlägger stipendier på en övergripande nivå.

Porträtt Malin RehnstamMalin Rehnstam (tjänstledig)

Personalsamordnare

Malin [dot] Rehnstam [at] med [dot] lu [dot] se   +46 46-222 08 21

Caterina IvarssonCaterina Ivarsson

Personalsamordnare

Caterina [dot] Ivarsson [at] med [dot] lu [dot] se  +46 46-222 08 24

Ansvar för HR-stöd till institutioner och infrastrukturorganisationer. Handlägger stipendier på en övergripande nivå samt administrerar titlar och löneinplaceringar. Kunskapsstöd och rådgivning till institutionerna för kliniska vetenskaper i Lund, laboratoriemedicin och translationell medicin, samt enheten för biomedicinsk service, HSC service, MedCUL och Bibliotek & IKT.

Aldiana SikiricAldiana Sikiric

utredare

Aldiana [dot] Sikiric [at] med [dot] lu [dot] se  +46 46-222 71 96

Fakultetsövergripande arbetsmiljösamordnare. Ledningsstöd  och utvecklingsarbete i arbetsmiljöfrågor avseende organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA). Föredragande i lokala skyddskommittén (LSK). Sekreterare i fakultetens nämnd för jämställdhet och likabehandling (NJoL).