Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Delta i ett spännande forskningsprojekt: MY-RELIEF

Vi söker deltagare till ett forskningsprojekt vid Lunds Universitet som handlar om att testa en digital online-resurs för arbetstagare med långvarig ländryggsmärta.

Vi vill förstå om online-resursen som vi har utvecklat hjälper dig att bättre hantera ryggsmärtor på jobbet och i ditt dagliga liv utanför arbetet. 

Att delta i projektet innebär att man testar online-resursen, svarar på utvärderingsformulär och medverkar in en fokusgruppsintervju alternativt en till en intervju via telefon.                                               

Syftet med fokusgruppen är att man i grupp ska diskutera och dela erfarenheter med varandra och det är diskussionerna som är av intresse för oss.

Intervjuerna kommer att spelas in och skrivas ut och analyseras för att komma fram vad som är bra med online-resursen och vad vi skulle kunna ändras eller läggas till.

För att kunna delta måste du:

  • ha långvarig ländryggsmärta (>3 månader)
  • vara helt eller delvis i arbete

Information/intresseanmälan

Kontakta Caroline Larsson, Fysioterapeut, PhD, Lunds Universitet. Epost: caroline [dot] larsson [at] med [dot] lu [dot] se ()

Ansvarig för studien är Professor Eva Ekvall Hansson, Institutionen för Hälsovetenskaper, Lunds Universitet

Läs gärna mer på projektets webbplats: myrelief.eu

 

 

Logotyp för projektet My relief

Intresseanmälan

För mer information/intresseanmälan, kontakta:

Caroline Larsson, fysioterapeut, PhD

Lunds universitet

E-post: caroline [dot] larsson [at] med [dot] lu [dot] se