Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Viktigast i all verksamhet är människorna! Är det extra sant vid uppstarten av ett kunskapscentrum? Under hösten/vintern 2021 har vi letat efter forskande och undervisande personal med olika profiler. Från olika ämnesfält och med olika erfarenheter. Nu har vi hittat ett antal entusiastiska medarbetare till uppstarten av centrumet.

Möt oss alla på Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora - kontaktuppgifter

  

Fem röda stolar oavnifrån. Två är upptagna med personer som samtalar. Foto

Hur tänkte vi när vi rekryterade?

Vi menar att uppbyggnadsfasen av ett nytt kunskapscentrum ska präglas av nyfikenhet, kreativitet och arbete över traditionella ämnesgränser.

Verksamheten ska nu finna sin form genom den engagerade skara deltidsarbetande personer som rekryterats Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora. 

Men när vi rekryterade tänkte vi inte bara på de enskilda individerna, utan också på gruppens kollektiva kompetens. Tack vare den bredd av kompetenser som centrumet för samman, kan utvecklingen av medicinsk humaniora ske lokalt, men också på ett nationellt och internationellt plan.

Intresserad av att jobba med oss?

Även om det dröjer ett tag innan vi går ut med nya utlysningar, så står vår dörr alltid öppen för intresserade samarbetspartners. Hör av dig till oss för en förutsättningslös dialog.

Kontakta oss
 
Under 2022 arrangerar Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora flera öppna events. De kommer bland annat att annonseras via universitetets kalendarium.

I framtiden kommer vi att utlysa nya, mer omfattande anställningar vid centrumet. Alla lediga anställningar annonseras på universitetets webbplatser lu.se och lunduniversity.lu.se