Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora

Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora (BRCMH) håller på att etableras. Ett nytt interdisciplinärt kunskapscentrum som vill utveckla medicinsk humaniora inom både forskning, utbildning och samverkan.

Ett centrum som ska bli tillgängligt för många, vid ett av norra Europas mest framstående universitet. Är du kanske en samverkanspartner, medarbetare, student som vill vara med och forma verksamheten vid vårt centrum?

Vi finns tack vare en generös donation av Birgit Rausing Stiftelse för Medicinsk humaniora och är placerade vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet.