Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Till studenter och medarbetare: För uppdaterad information om coronaviruset, se www.lu.se - Klicka här för att dölja meddelandetTillstudenterochmedarbetare:Föruppdateradinformationomcoronaviruset,sewww.lu.se
Du är här

Anmälan om bristande tillgänglighet

Beskriv hur webbplatsen brister i tillgänglighet. Ju tydligare du kan beskriva problemet, desto större möjligheter har vi att kunna granska din anmälan. Dessutom hjälper det dem som ska åtgärda problemet.

Dina kontaktuppgifter

 

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill få återkoppling på din anmälan. Du kan också göra en anonym anmälan, i så fall anger du att du inte vill bli kontaktad. Tänk då på att vi kanske inte kan hantera din anmälan om vi inte kan framkalla felet utifrån din beskrivning. Om du fyllt i din e-postadress kommer du att få en bekräftelse på att vi har tagit emot anmälan. 

Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet (Lunds universitets centrala webbplats, öppnas i nytt fönster)

 

Hur vill du bli kontaktad?

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: