Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora söker medarbetare

Fem röda stolar oavnifrån. Två är upptagna med personer som samtalar. Foto

Har du hört talas om Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora vid Lunds universitet? Vill du rent av vara en av de första som arbetar med oss?

Vi söker nu forskande och undervisande personal på deltid, 20%, med olika profiler, från olika ämnesfält och med olika erfarenheter. 

Vem är du?

Du har idag anställning vid Lunds universitet eller Region Skåne och har ett genuint intresse för medicinsk humaniora. Du är villig att arbeta med uppstarten av ett kunskapscentrum, där samarbete över ämnesgränser är avgörande.

Tycker du det här låter som en spännande utmaning så besök webbplatsen  Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora och läs om vilka kompetensprofiler vi söker just nu. Varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-11-15.